رب گوجه فرنگی دارای بیشترین تقاضا در بین مواد غذایی است و همین عامل باعث شده تا فعالان اقتصادی در حوزه مواد غذایی به خط تولید رب گوجه فرنگی نگاه ویژه ای داشته باشند.
البته بسیاری هنوز معتقد هستند که رقابت در ساخت خط تولید رب گوجه فرنگی با توجه به وجود برندهای بیشماری که در این حوزه فعالیت دارند، بسیار دشوار است.
اما مزیت اصلی راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی این است که با اهداف مختلف و به اشکال گوناگون قابل اجرا شدن می باشد.
با ما همراه باشید تا در ادامه توضیحات بسیار کامل و جامعی را در خصوص خط تولید رب گوجه فرنگی و آنچه در این راستا نیاز هست را بدانیم.
خط تولید رب گوجه فرنگی را با توجه به درخواست های مشتریان و نیز با توجه به فرهنگ منطقه میتوان به شکل سنتی یا صنعتی و با ظرفیت های کم یا زیاد اجرا کرد.
نوع طراحی و ساخت خط تولید رب گوجه فرنگی باید بر اساس طرح های توجیهی و نیز طی مراحل امکان سنجی انجام گیرد. تا سرمایه گذار ببیند که آیا طرح ایجاد شده قابلیت سوددهی دارد یا خیر.
خط تولید رب گوجه فرنگی بر اساس میزان سرمایه گذاری میتواند شامل ماشین آلات با ظرفیت های متفاوت باشد ولی در هر صورت روند کلی خط تولید رب گوجه فرنگی برای تمام تناژ ها یکسان می باشد.
برای راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی باید در مرحله اول این عامل مهم را مد نظر داشته باشیم که تولید رب به مقدار زیادی گوجه فرنگی نیاز دارد.
گوجه تشکیل شده از ۹۵ درصد آب و۵ درصد ماده خشک و سایرقند هاست.
اگر به فکر راه اندازی یک خط تولید رب گوجه فرنگی هستید باید در گام اول به فکر تامین گوجه فرنگی در مقیاس زیاد و مداوم باشید.
کارخانه تولید و بسته بندی رب گوجه فرنگی زمانی میتواند صرفه اقتصادی داشته باشد که به طور مداوم با حداکثر ظرفیت خود تولید رب داشته باشد.
در صورتی که ظرفیت خط تولید رب گوجه فرنگی از یک حد مشخصی کمتر شود، نسبت تولید با توجه به هزینه ها توجیه ندارد و خط تولید باید متوقف گردد.
از طرفی برای راه اندازی مجدد، تمامی دستگاه ها و ماشین آلات باید مجددا تمیز شوند که این کار باعث تولید ضایعات بسیار زیادی میشود.
مراحل تولید رب گوجه فرنگی به اختصار: